BADKAMERMEUBELS SAN MARINO

StoneArt Badkamermeubel-Set SA-1215 donker-grijs/1200x45
120x45cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting

levertijd 52 Dagen

€ 599,00*
StoneArt Badkamermeubel-Set SA-1000 licht eiken/100x45
100x45cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting

Levertijd 2-5 Dagen

€ 579,00*
StoneArt Badkamermeubel-Set SA-1210 donker-grijs/1200x45
120x45cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting

levertijd 52 Dagen

€ 599,00*
StoneArt Badkamermeubel kast SA1550B wit/36x155
36x155cm (BxH)
in wit, grijs of zwart
aanslag links of rechts

Levertijd 2-5 Dagen

€ 379,00*
StoneArt Badkamermeubel-Set SA-0600 donker-grijs/60x45
60x45cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting

levertijd 52 Dagen

€ 399,00*
StoneArt Badkamermeubel-Set SA-0805 wit/80x45
80x45cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting

levertijd > 12 Wochen

€ 479,00*

BADKAMERMEUBELS NEW ORLEANS

Stijl en elegantie zonder lijnen
Stijl en tijdloze elegantie kenmerken dit StoneArt Design badkamermeubel uit de Barcelona serie met zijn klassieke design. Desondanks is dit Barcelona badkamermeubel niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar biedt het ook veel ruimte voor je badkameraccessoires en gaat het dankzij de waterafstotende acrylcoating tientallen jaren mee zonder de schoonheid van de eerste dagen te verliezen. Je kunt onze exclusieve badkamerinrichting dus aan je nakomelingen nalaten zonder je ervoor te hoeven schamen. Deze badkamersuite is ontworpen met alle denkbare functies in gedachten, zodat je geen enkele functie mist. We bieden de Barcelona serie aan in grijs en wit om uit te kiezen of te combineren.

 

Een levendig begin van de dag
Gun jezelf een aangenaam en gezellig begin van de dag: met een badkamermeubel uit de StoneArt Design serie begin je energiek en gemotiveerd aan je werkdag, want het ochtendaanzicht van het prachtig vormgegeven badkamermeubel uit de Barcelona serie geeft je een hoopvol begin van de dag. En dit goede begin van de dag zal nog tientallen jaren duren, want de speciale acrylcoating maakt de badkamermeubels uit de serie Barcelona vrijwel onverwoestbaar.

 

All inclusive
Bij onze StoneArt Design badkamermeubels uit de Barcelona serie hebben we aan alle subtiliteiten en verfijningen gedacht: een magnetisch drukslot laat geen deuren open, maar sluit met zachte druk. Halogeenspots met een extreem laag wattage en nauwelijks stroomverbruik zorgen elke ochtend voor verlichting en hebben geen schakelaar nodig omdat ze een sensorfunctie hebben. De grote Spiegel is een echt hoogtepunt in deze badkamerserie, omdat hij verlichting verbergt die je in het juiste licht zet. Met onze badkamermeubels hoef je je geen zorgen te maken over ingewikkelde navigatie door moeilijke onderdelen en de montage ervan, want ze worden kant-en-klaar verpakt bij je afgeleverd: geen vervelend in elkaar schroeven, waarbij je je aan het eind realiseert dat je per ongeluk een paar schroeven door het toilet hebt gespoeld - ons Barcelona-badkamermeubelsysteem is vooraf geïnstalleerd!