WASTAFEL EN TOILETTEN - DOOR STONEART DESIGN

Bij StoneArt Design draait alles om het creëren van exclusieve en tijdloos mooie badkamers. In ons assortiment vindt u niet alleen wastafels en wc's, maar ook hoogwaardige wastafels. Onze badkamerproducten zijn gemaakt van hoogwaardig mineraalgietwerk, waardoor er veel meer creatieve vormen en ontwerpen mogelijk zijn in vergelijking met keramiek. Het oppervlak van onze Solid Stone producten is niet alleen warm, maar ook heel natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen perfect afgewerkte vormen van hoge kwaliteit ontvangen, hebben we ons bewust gericht op een minimalistisch design. Maar kijk zelf - blader door onze selectie wastafels, badmeubels en toiletten om het perfecte product voor uw badkamer te vinden.

Wastafel en WC online kopen

EAGO wastafel: innovatieve technologie en maximaal comfortEAGO heeft in zijn online sanitairwinkel een groot assortiment aan producten voor in en om uw badkamer, deze zijn perfect afgestemd op de eisen en wensen van de moderne badkamergebruiker. Afgezien van stoomdouches, whirlpools en badkamermeubels heeft uw badkamerexpert ook EAGO wastafels in zijn assortiment. Dankzij de grote diversiteit aan stijlen en designs vindt u hier zeker ook de juiste oplossing voor uw badkamer, in ronde of vierkante vorm. Wij leveren zowel standaard wastafels als ook opzet- en onderbouwwastafels. In de sanitaire producten van EAGO worden innovatieve technologie en duurzaam comfort gecombineerd en geleverd tegen zeer scherpe prijzen
Dampfduschen Makkelijke reiniging van onze sanitaire keramiek De van keramiek gemaakte wastafels worden volgens hoge kwaliteitsnormen geproduceerd op Duitse productielijnen. Het zal u verheugen dat de wastafels eenvoudig te reinigen zijn dankzij de aangebrachte vuilwerende nano coating (lotus effect), die het vuil heeft geen schijn van kans geeft. Bij EAGO krijgt u perfecte kwaliteit in een modern jasje waar u dagelijks plezier aan beleeft. Uw badkamerinterieur bestellen en gratis laten bezorgen Met een wastafel van EAGO kiest u voor kwaliteit en goede smaak ter inrichting van uw badkamer. Bekijk op uw gemak ons grote assortiment en bestel uw mooie en functionele badkameruitrusting zoals bijvoorbeeld onze wastafels of badkamermeubel.
Mooie wastafel voor een mooie inrichtiging Op zoek naar een wastafel voor de badkamer, het gaste bad of zelfs de hotelkamers, commerciële en openbare gebouwen, hier kan beslissing vaak moeilijk zijn. Het assortiment bij EAGO Deutschland is erg groot, wij bieden voor iedere smaak de passende wastafels en het bijpassende toilet. Ons assortiment bied inbouw wastafel, opzetwastafel, vrijstaande wastafels, hangende- of staand toiletten. Voor de perfecte afronding vindt u natuurlijk ook de kranen, spiegels en spiegelkasten. Nog meer individualisme vindt u bij StoneArt het populaire design is nauwelijks te overtreffen bij deze wastafels, closets en bidets.
Perfecte vormgeving - makkelijk schoonDe vormen en materialen passen perfect in elke kamer - ongeacht hoe deze wordt ingericht. Modern of antiek, met onze moderne keramiek kunt u het geheel afronden . De reiniging is natuurlijk ook erg belangrijk in de badkamer. Ongeacht het type bad u kiest het schoonmaken is heel eenvoudig. U doet afstand van chemische reinigingsmiddelen, hier word alleen een doek benodigd. De nano coating zorgt voor een ongelooflijk glad oppervlak waarop niets zich kan houden. Geen water randen, geen ziektekiemen, geen bacteriën. Vooral bij de closets en bidets is dit een belangrijk punt op het gebied van hygiëne en absolute reinheid.
Voor elke smaak het passendeKies juist hier voor een kwaliteit waar u vele jaaren van kunt genieten. De perfecte verwerking van geselecteerde materialen. Onze in-house ontwikkeling gepaard met het design van EAGO Deutschland, wij denken echt aan alles. U kunt vrijstaande wastafels vinden, een complete column, rechthoekig, rond, ovaal, plat en diep wasbakken. Voor elke serie passend zijn er de toiletten en bidets. De combinatie zorgt voor een helder en harmonieus beeld van de badkamer. U kunt gewoon genieten van de wastafel. Nog even de finishing touch met een tijdloze witte kraan, modern zwart of liever classic chroom.