THE CUBE - DE SAUNACUBE

Bij de ontwikkeling van onze saunakubus hebben we ons tot doel gesteld om de perfecte tuinsauna te bouwen die zowel privé als commercieel gebruikt kan worden. Van hoogwaardige materialen, een raamfront met panoramisch uitzicht, tot de gebruikte ovens en bedieningselementen - alles kan perfect worden afgestemd op uw behoeften. We kunnen dus alle modellen aanbieden met een Harvia saunakachel met geïntegreerde bediening, of met EOS-kachels (Made in Germany), waarvan de bediening tot op 100 meter afstand van de sauna in huis kan worden geïnstalleerd. Maar het is het beste om het zelf te zien.

AWT Sauna THE CUBE X1 Hemlock/250x250/9kW Cilindro
225x225cm
canadees hemlockhout
9.0kW saunakachel

levertijd > 12 Wochen

ab € 19.499,00*
AWT Sauna THE CUBE X2 Hemlock/250x250/9kW Cilindro
225x225cm
canadees hemlockhout
9.0kW saunakachel

levertijd 69 Dagen

ab € 19.999,00*
AWT Sauna THE CUBE X3 Hemlock/250x250/9kW Cilindro
225x225cm
canadees hemlockhout
9.0kW saunakachel

levertijd > 12 Wochen

ab € 19.299,00*
 

Raamfront en hout Voor onze serie buitensauna's gebruiken wij hoogwaardige aluminium profielen van Technoform, die in een speciaal proces worden geanodiseerd. Hierdoor is het oppervlak krasvaster en ook ideaal voor de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. Ook het 27mm dubbel isolatieglas (6+15ar+6) dat wij gebruiken is precies ontworpen voor deze temperatuurverschillen. We gebruiken hemlock, van Canadese hemlocksparren, als hout. Het is bij uitstek geschikt voor saunabouw omdat het bijzonder duurzaam, harsarm en vochtbestendig is. Daarnaast is het heel gemakkelijk om mee te werken, trekt het niet krom en geeft het de warmte langzaam en gelijkmatig af.
De techniek Als het om technologie gaat, sluiten we geen compromissen. Je hebt de keuze tussen een Harvia Cilindro-oven met geïntegreerde besturing of een EOS-oven met EOS Emotec-besturing (Made in Germany), die ook probleemloos voor commercieel gebruik kan worden gebruikt. In het laatste geval kunt u het bedieningspaneel tot op 100 meter afstand installeren (bijvoorbeeld in een woongebouw). Optioneel is de EOS bediening ook uit te breiden met een afstandsbediening van de sauna via WIFI. Hiermee kunt u uw sauna overal ter wereld bedienen via een app met uw mobiele telefoon of tablet. Als u een smart home via KNX heeft geïmplementeerd, kan uw sauna ook worden geïntegreerd met de EOS Emotec-besturing via een optioneel verkrijgbare KNX-module.