AWT Sauna THE CUBE X3 Hemlock/250x250/9kW Cilindro

Productnummer: 16716
225x225 9kw cilindro

levertijd > 12 Wochen

Levering zonder verzendkostenRechtstreeks van de fabrikantWe geven je graag advies:
+(49) 2824 80686-0
Dt_PDF

€ 19.299,00

*

Prijzen incl. btw. Duitsland, België, Nederland gefrankeerd, overige landen excl. verzendkosten

Gebruik ons aanvraagformulier
Weitere Varianten
AWT Sauna THE CUBE X3 Hemlock/250x250/9kW Cilindro
Het doel van de ontwikkeling was om een perfecte tuinsauna te bouwen die zowel privé als commercieel kan worden gebruikt. Onze Saunacube wordt volledig af fabriek gemonteerd. U hoeft verder geen moeite te doen voor de montage. Plaats de sauna gewoon op een stevige ondergrond, glazuur de sauna in de kleur van uw keuze en installeer de saunakachel. De sauna is klaar voor gebruik.
<!TITEL>
Productbeschrijving

  • Kant-en-klare luxe buitensauna
  • Plaats de sauna gewoon op een stevige ondergrond, glazuur de sauna in de kleur van uw keuze en installeer de saunakachel.
  • Gemaakt van hoogwaardig hemlockhout (Canadese hemlock)
  • Wanddikte 105 mm incl. 70 mm isolatie met minerale wol en 10 mm luchtlaag
  • Dampscherm en afvoer voor condenswater
  • Raamfront met 27mm 2-voudig isolatieglas (6+15ar+6)
  • Technoform aluminium profielen
  • Geanodiseerd aluminium en daardoor krasbestendig en perfect voor grote temperatuurverschillen
  • Sobinco beslag
  • Deur met softclose en vergrendelfunctie voor ventilatie vóór een infuus
  • Dakbedekking met EPDM-folie
  • 9kW Harvia Cilindro saunakachel met geïntegreerde bedieningseenheid
  • Indirecte sfeerverlichting met gekleurd licht
  • incl. saunabanken
  • Thermometer en zandloper
  • Opgietemmer + opscheplepel
  • Klimaatregeling
  • Afmetingen: 2250mm x 2250mm x 2380mm (lengte x breedte x hoogte)
  • Eigen onderdelenmagazijn en competente technische ondersteuning. Natuurlijk bieden we ook na de garantieperiode een onderdelenservice.

<!TITEL>
De voorkant

Het panoramavenster is het hoogtepunt van onze Saunacube. Om uw nieuwe buitensauna op lange termijn probleemloos te kunnen gebruiken, moet er rekening worden gehouden met de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. We gebruiken alleen hoogwaardige aluminium profielen van Technoform, die in een speciaal proces zijn geanodiseerd. Hierdoor is het oppervlak beter bestand tegen krassen en vormen de temperatuurverschillen geen probleem. Bovendien houdt het 27 mm 2-voudige isolatieglas (6+15ar+6) de warmte in de sauna. De deur heeft een soft-close functie en een vergrendelfunctie om tussen de opgietingen door te kunnen ventileren.

De isolatie

Vooral bij een buitensauna is een goede isolatie erg belangrijk. Onze Saunacube heeft een isolatie van 70 mm met minerale wol, gevolgd door een luchtlaag van 10 mm en een dampscherm. Hierdoor kan spatwater worden afgevoerd via een drainagesysteem.


<!TITEL>
De EOS Cubo saunakachel (tegen meerprijs)

De in Duitsland geproduceerde saunakachel EOS Cubo is een moderne staande kachel met een rechtlijnig, tijdloos design en is ontworpen voor zowel particulier als commercieel gebruik. Dankzij de unieke constructie wordt de Cubo gekenmerkt door bijzonder compacte afmetingen en biedt hij een optimale verhouding tussen stralingswarmte en convectie. Bovendien is de hoeveelheid steen van 25kg geoptimaliseerd voor dit model. Met zijn lineaire, kubistische design met hoogwaardige antraciet pareleffect poedercoating past de EOS Cubo perfect in het moderne saunadesign. De EOS Cubo is ook verkrijgbaar in een andere versie met verdamper.

De EOS Emotec D/H saunabesturing (tegen meerprijs)

De EMOTEC is een innovatieve, in Duitsland geproduceerde premiumklasse saunabesturing voor particuliere en commerciële saunasystemen. De besturingseenheid bestaat uit een plat bedieningspaneel met TFT-kleurenscherm en menunavigatie in 19 talen, en een aparte voedingseenheid. De besturingseenheid kan op een afstand van maximaal 100 m worden geïnstalleerd. Dankzij het innovatieve bedieningsconcept is de unit eenvoudig te gebruiken. Alle functies kunnen zeer snel en eenvoudig worden ingesteld. Voor de Emotec besturingseenheid vindt u in onze shop de bijpassende SBM app-module, waarmee u de sauna overal ter wereld via een app kunt bedienen.

Als variatie vindt u op deze pagina de EOS Cubo + Emotec D control unit, of de EOS BiO-Cubo met verdamper + Emotec H control unit.

Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>

<!TITEL>
Toevoer van verse lucht

Bij dit model zorgen we voor een luchtuitwisseling met verse lucht in de saunacabine via ingebouwde ventilatiesleuven. Door convectie stijgt de verse, zuurstofrijke lucht op bij de saunakachel, koelt af aan de bovenkant aan de andere kant en zakt daar naar de vloer. Daar kan de gebruikte lucht door middel van een verstelbare uitlaatklep naar buiten worden geleid. Op deze manier wordt een hoog zuurstofgehalte in de sauna bereikt zonder onnodig energie te verbruiken.

Speciale ontwerpen

Wilt u een andere saunakachel? Moet uw saunaspiegel omgekeerd zijn? Of past de hoogte of breedte niet? Op verzoek kunnen we dit model voor u op maat maken en uw droomsauna precies volgens uw wensen vervaardigen. Als u geïnteresseerd bent, e-mail ons dan een tekening met de gewenste afmetingen en wij maken een offerte voor u.

Voor de installatie is een stroomaansluiting vereist. Houd er rekening mee dat de installatie alleen mag worden uitgevoerd door de betreffende netwerkexploitant of door een installatiebedrijf dat is geregistreerd in de installateurslijst van de netwerkexploitant.

Hout is een zeer moderne, ecologische grondstof met een natuurlijke uitstraling. Als materiaal staat hout voor gezond en duurzaam wonen en voor een woonklimaat dat als aangenaam wordt ervaren. De milieuvriendelijke productie in het bos en de uitstekende esthetische materiaalkwaliteit spreken in het voordeel van hout. Hout is een natuurproduct en daarom kunnen kleurverschillen, harsvorming, kromtrekken of scheuren altijd voorkomen. Groeigerelateerde onregelmatigheden zoals knoesten of nerven zijn ook typisch voor hout. Typisch voor hemlock zijn voorkomende minerale strepen (bruin of lichtgrijs) en bruinachtige schorsinsluitsels. Dergelijke omstandigheden liggen in de aard van het hout en vormen geen gebrek en geven geen recht op het doen gelden van garantierechten. Eventuele afwijkingen in structuur en kleur blijven voorbehouden, voor zover deze in de aard van de gebruikte materialen liggen en in de handel gebruikelijk zijn.

Let op: als u een blijvend, onveranderd uiterlijk van uw tuinsauna wenst, moeten de buitenwanden worden behandeld met een houtbeits die ademend is en in het hout dringt. Kies indien mogelijk een in water oplosbare, natuurlijke houtbeits die weinig synthetische oplosmiddelen en additieven bevat.