AWT Sauna THE CUBE X3 Hemlock/250x250/9kW EOS BiO-Cubo

Productnummer: 16722
225x225 9kw eos bio-cubo

levertijd > 12 Wochen

Levering zonder verzendkostenRechtstreeks van de fabrikantWe geven je graag advies:
+(49) 2824 80686-0
Dt_PDF

€ 21.799,00

*

Prijzen incl. btw. Duitsland, België, Nederland gefrankeerd, overige landen excl. verzendkosten

Gebruik ons aanvraagformulier
Weitere Varianten
AWT Sauna THE CUBE X3 Hemlock/250x250/9kW EOS BiO-Cubo
Het doel van de ontwikkeling was om een perfecte tuinsauna te bouwen die zowel privé als commercieel kan worden gebruikt. Onze Saunacube wordt volledig af fabriek gemonteerd. U hoeft verder geen moeite te doen voor de montage. Plaats de sauna gewoon op een stevige ondergrond, glazuur de sauna in de kleur van uw keuze en installeer de saunakachel. De sauna is klaar voor gebruik.
<!TITEL>
Productbeschrijving

  • Kant-en-klare luxe buitensauna
  • Plaats de sauna gewoon op een stevige ondergrond, glazuur de sauna in de kleur van uw keuze en installeer de saunakachel.
  • Gemaakt van hoogwaardig hemlockhout (Canadese hemlock)
  • Wanddikte 105 mm incl. 70 mm isolatie met minerale wol en 10 mm luchtlaag
  • Dampscherm en afvoer voor condenswater
  • Raamfront met 27mm 2-voudig isolatieglas (6+15ar+6)
  • Technoform aluminium profielen
  • Geanodiseerd aluminium en daardoor krasbestendig en perfect voor grote temperatuurverschillen
  • Sobinco beslag
  • Deur met softclose en vergrendelfunctie voor ventilatie vóór een infuus
  • Dakbedekking met EPDM-folie
  • Computergestuurd bedieningspaneel
  • 9kW EOS BiO-Cubo saunakachel met verdamper
  • Indirecte sfeerverlichting met gekleurd licht
  • Inclusief saunabanken
  • Thermometer en zandloper
  • Opgietemmer + opscheplepel
  • Klimaatregeling
  • Afmetingen: 2250mm x 2250mm x 2380mm (lengte x breedte x hoogte)
  • Eigen onderdelenmagazijn en competente technische ondersteuning. Natuurlijk bieden we ook na de garantieperiode een onderdelenservice.

<!TITEL>
De voorkant

Het panoramavenster is het hoogtepunt van onze Saunacube. Om uw nieuwe buitensauna op lange termijn probleemloos te kunnen gebruiken, moet er rekening worden gehouden met de temperatuurverschillen tussen binnen en buiten. We gebruiken alleen hoogwaardige aluminium profielen van Technoform, die in een speciaal proces zijn geanodiseerd. Hierdoor is het oppervlak beter bestand tegen krassen en vormen de temperatuurverschillen geen probleem. Bovendien houdt het 27 mm 2-voudige isolatieglas (6+15ar+6) de warmte in de sauna. De deur heeft een soft-close functie en een vergrendelfunctie om tussen de opgietingen door te kunnen ventileren.

De isolatie

Vooral bij een buitensauna is een goede isolatie erg belangrijk. Onze Saunacube heeft een isolatie van 70 mm met minerale wol, gevolgd door een luchtlaag van 10 mm en een dampscherm. Hierdoor kan spatwater worden afgevoerd via een drainagesysteem.


Badezimmer: <!TITEL>
De saunabesturing EOS Emotec H

De EMOTEC H is een innovatieve, in Duitsland geproduceerde premiumklasse saunabesturing voor particuliere en commerciële saunasystemen. De besturingseenheid bestaat uit een plat bedieningspaneel met TFT-kleurenscherm en menunavigatie in 19 talen, en een aparte voedingseenheid. De besturingseenheid kan op een afstand tot 100 m worden gemonteerd. Het innovatieve bedieningsconcept maakt de unit eenvoudig in gebruik. De Emotec H saunabesturing heeft een uitgang voor een verdamper. Dankzij de draaibare drukschakelaar kunt u snel en eenvoudig schakelen tussen de Finse (droog) en Bi-O modus.

Voor de Emotec H besturingseenheid vindt u in onze winkel de bijpassende SBM app module (meerprijs 999,00 EUR), waarmee u de sauna overal ter wereld via app kunt bedienen.

Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>

<!TITEL>
Toevoer van verse lucht

Met dit model realiseren we een luchtuitwisseling met frisse lucht in de saunacabine via ingebouwde ventilatiespleten. Door convectie stijgt de verse, zuurstofrijke lucht op bij de saunakachel, koelt af aan de bovenkant aan de andere kant en zakt daar naar de vloer. Daar kan de gebruikte lucht door middel van een verstelbare uitlaatklep naar buiten worden geleid. Op deze manier wordt een hoog zuurstofgehalte in de sauna bereikt zonder onnodig energie te verbruiken.

Speciale ontwerpen

Wilt u een andere saunakachel? Moet uw saunaspiegel omgekeerd zijn? Of past de hoogte of breedte niet? Op verzoek kunnen we dit model voor u op maat maken en uw droomsauna precies volgens uw wensen vervaardigen. Als u geïnteresseerd bent, e-mail ons dan een tekening met de gewenste afmetingen en wij maken een offerte voor u.

Voor de installatie is een stroomaansluiting vereist. Houd er rekening mee dat de installatie alleen mag worden uitgevoerd door de betreffende netwerkexploitant of door een installatiebedrijf dat is geregistreerd in de installateurslijst van de netwerkexploitant.

Hout is een zeer moderne, ecologische grondstof met een natuurlijke uitstraling. Als materiaal staat hout voor gezond en duurzaam wonen en voor een woonklimaat dat als aangenaam wordt ervaren. De milieuvriendelijke productie in het bos en de uitstekende esthetische materiaalkwaliteit spreken in het voordeel van hout. Hout is een natuurproduct en daarom kunnen kleurverschillen, harsvorming, kromtrekken of scheuren altijd voorkomen. Groeigerelateerde onregelmatigheden zoals knoesten of nerven zijn ook typisch voor hout. Typisch voor hemlock zijn voorkomende minerale strepen (bruin of lichtgrijs) en bruinachtige schorsinsluitsels. Dergelijke omstandigheden liggen in de aard van het hout en vormen geen gebrek en geven geen recht op het doen gelden van garantierechten. Eventuele afwijkingen in structuur en kleur blijven voorbehouden, voor zover deze in de aard van de gebruikte materialen liggen en in de handel gebruikelijk zijn.

Let op: als u een blijvend, onveranderd uiterlijk van uw tuinsauna wenst, moeten de buitenwanden worden behandeld met een houtbeits die ademend is en in het hout dringt. Kies indien mogelijk een in water oplosbare, natuurlijke houtbeits die weinig synthetische oplosmiddelen en additieven bevat.