AWT Sauna E1250A-IR hemlock/210x110/zonder oven

Productnummer: 16749
210x110 ohne ofen

levertijd 79 Dagen

Levering zonder verzendkostenRechtstreeks van de fabrikantWe geven je graag advies:
+(49) 2824 80686-0
Dt_PDF

€ 4.299,00

*

Prijzen incl. btw. Duitsland, België, Nederland gefrankeerd, overige landen excl. verzendkosten

Gebruik ons aanvraagformulier
Weitere Varianten
AWT Sauna E1250A-IR hemlock/210x110/zonder oven
Ontsnap aan het dagelijkse leven, geniet van je nieuwe infrarood warmtecabine! In een wereld vol stress en hectiek zijn velen op zoek naar rust en ontspanning. Onze designsauna biedt eersteklas kwaliteit tegen de beste prijs. Kies de optionele saunakachel voor de perfecte wellnesservaring.
<!TITEL>
Productbeschrijving

  • Uitvoering in hoogwaardig Hemlock hout (Canadese Hemlockspar)
  • 8mm ESG veiligheidsglas
  • Computergestuurd bedieningspaneel met touchscreen voor praktische en eenvoudige bediening
  • Muzieksysteem via Bluetooth - stream je favoriete muziek of internetradio vanaf je smartphone
  • 4 infrarood volspectrumstralers met elk 350W voor diepe warmte
  • 2 verwarmingsplaten van elk 300W aan de zijkant
  • 2 verwarmingsplaten van elk 200W in het kuitgedeelte
  • 2 verwarmingsplaten van elk 200W in de vloer
  • incl. saunabank
  • Plafondverlichting met gekleurd licht
  • Saunakachel optioneel verkrijgbaar
  • Houten vloer
  • 2100mm x 1100mm x 1900mm (lengte x breedte x hoogte)
  • Eigen onderdelenmagazijn en competente technische ondersteuning. Natuurlijk bieden we ook na de garantieperiode een onderdelenservice.

Badezimmer: <!TITEL>
De infraroodcabinebediening T1

De T1 infraroodcabinebediening van AWT zorgt voor een revolutie in uw infraroodcabine-ervaring. Met deze bediening heb je volledige controle over de temperatuur en de timer. Daarnaast biedt het aanpasbare sfeerverlichting met kleurselectie en fade-functie. Muziekliefhebbers kunnen genieten van hun muziek via Bluetooth. De bediening is moeiteloos via het aanraakscherm. Met de T1-bediening ontwerp je je persoonlijke ontspanningservaring in de infraroodcabine volgens jouw voorkeuren. Ervaar maximale ontspanning en welzijn in uw persoonlijke wellnessoase.

Indirecte LED-verlichting

Het hoogtepunt van deze sauna is de indirecte LED-verlichting. Het plafond wordt indirect verlicht door vele kleine LED's. Het licht kan zachtjes veranderen of op één kleur blijven. Ontspan in deze feelgood sfeer of geniet van een rustgevende opgieting. Met een AWT sauna haalt u uw persoonlijke wellnessoase in huis.

Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>

<!TITEL>
Toevoer van verse lucht

Bij dit model zorgen we voor een luchtuitwisseling met frisse lucht in de saunacabine via ingebouwde ventilatiespleten. Door convectie stijgt de verse, zuurstofrijke lucht op bij de saunakachel, koelt af aan de bovenkant aan de andere kant en zakt daar naar de vloer. Daar kan de gebruikte lucht door middel van een verstelbare uitlaatklep naar buiten worden geleid. Op deze manier wordt een hoog zuurstofgehalte in de sauna bereikt zonder onnodig energie te verbruiken.

Speciale ontwerpen

Wilt u een andere saunakachel? Moet uw saunaspiegel omgekeerd zijn? Of past de hoogte of breedte niet? Op verzoek kunnen we dit model voor u op maat maken en uw droomsauna precies volgens uw wensen vervaardigen. Als u geïnteresseerd bent, e-mail ons dan een tekening met de gewenste afmetingen en wij maken een offerte voor u.

Voor de installatie is een stroomaansluiting vereist. Houd er rekening mee dat de installatie alleen mag worden uitgevoerd door de betreffende netwerkexploitant of door een installatiebedrijf dat is geregistreerd in de lijst met installateurs van de netwerkexploitant.

Hout is een zeer moderne, ecologische grondstof met een natuurlijke uitstraling. Als materiaal staat hout voor gezond en duurzaam wonen en voor een woonklimaat dat als aangenaam wordt ervaren. De milieuvriendelijke productie in het bos en de uitstekende esthetische materiaalkwaliteit spreken in het voordeel van hout. Hout is een natuurproduct en daarom kunnen kleurverschillen, harsvorming, kromtrekken of scheuren altijd voorkomen. Groeigerelateerde onregelmatigheden zoals knoesten of nerven zijn ook typisch voor hout. Typisch voor hemlock zijn voorkomende minerale strepen (bruin of lichtgrijs) en bruinachtige schorsinsluitsels. Dergelijke omstandigheden liggen in de aard van het hout en vormen geen gebrek en geven geen recht op het doen gelden van garantierechten. Eventuele afwijkingen in structuur en kleur blijven voorbehouden, voor zover deze in de aard van de gebruikte materialen liggen en in de handel gebruikelijk zijn.