AWT Sauna E1801XL pinie/200x200/ 9kW Cilindro

Productnummer: 16493
200x200 9kw cilindro

levertijd 45 Dagen

Levering zonder verzendkostenRechtstreeks van de fabrikantWe geven je graag advies:
+(49) 2824 80686-0
Dt_PDF

€ 3.999,00

*

Prijzen incl. btw. Duitsland, België, Nederland gefrankeerd, overige landen excl. verzendkosten

Gebruik ons aanvraagformulier
Weitere Varianten
AWT Sauna E1801XL pinie/200x200/ 9kW Cilindro
Stap uit de dagelijkse sleur in uw nieuwe sauna. In tijden van toenemende stress, prestatiedruk en tijdsdruk verlangen steeds meer mensen naar rust en ontspanning. Onze designsauna biedt u uitstekende kwaliteit tegen een topprijs/prestatieverhouding.
<!TITEL>
Productbeschrijving

  • 8mm ESG veiligheidsglas
  • Afwerking in licht dennenhout van hoge kwaliteit (echt hout)
  • Achterwand incl. 30mm isolatie.
  • incl. saunabanken
  • indirecte plafondverlichting
  • 9kW Harvia Cilindro saunakachel
  • thermometer en zandloper
  • opgietemmer + pollepel
  • houten vloer
  • Klimaatregeling
  • 2000mm x 2000mm x 2100mm (lengte x breedte x hoogte)
  • Eigen onderdelenmagazijn en competente technische ondersteuning. Natuurlijk bieden we ook na de garantieperiode een onderdelenservice.

Badezimmer: <!TITEL>
De Harvia Cilindro saunakachel

Het Cilindro model van Harvia geeft u de mogelijkheid om een echte Finse opgieting te ervaren. De grote hoeveelheid stenen in dit model maakt saunabaden tot een genot. De Cilindro heeft een stenenkamer met een buitengrill van roestvrij staal. Je kunt de sterkte van de warmte zelf bepalen (van zacht tot zeer heet) door water aan de zijkant van de kachel of direct bovenop de stenen kolom te gooien. Op deze manier is de kachel ook geschikt voor kleine ruimtes en komen de voordelen van de grote hoeveelheid steen nog steeds tot hun recht.

Het bedieningspaneel van de Harvia Xenio

We leveren de kachel samen met het Harvia Xenio bedieningspaneel - de perfecte combinatie. Door zijn compacte formaat en eenvoudige bediening kan de Xenio in bijna elke ruimte worden geïnstalleerd. Op het bedieningspaneel kunt u bijvoorbeeld zien wanneer de sauna zijn bedrijfstemperatuur heeft bereikt. De Xenio kan worden ingebouwd in de muur of in het muuroppervlak als je een uniform muuroppervlak wilt. Praktisch alles kan worden geregeld, zoals de bedrijfstijd, de temperatuur (tot op de graad nauwkeurig in te stellen) en de verlichting. Met de timer kunt u instellen dat uw sauna warm is als u thuiskomt.


Het hout

Daar begint het allemaal mee. Ook voor onze sauna's gebruiken we alleen licht dennenhout (echt hout) van hoge kwaliteit. De pijnboom, ook wel Italiaanse steenpijnboom genoemd, is een boomsoort die behoort tot het dennengeslacht. Hij komt voor in het noordelijke Middellandse Zeegebied en wordt tussen de 200 en 250 jaar oud. Het hout is erg hard en daarom ideaal voor gebruik in de sauna. Het oppervlak is zeer aangenaam en kenmerkt de hoogwaardige uitstraling van onze sauna's.
Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>

Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>
Constructie en montage

Als je wilt, kunnen we je ook een professionele montage- en installatieservice aanbieden. Wij monteren voor u in heel Duitsland tegen een vast tarief. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling. We stellen een persoonlijke offerte voor je op.

Over ons

Wij hebben ons gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige wellnessproducten en zijn een van de toonaangevende fabrikanten op dit gebied. Met een AWT sauna, stoomdouche of whirlpool haalt u een hoogwaardig wellnessproduct in huis waar u lang plezier van zult hebben. Het doordachte en eenvoudig te bedienen bedieningssysteem maakt het gebruik ervan kinderspel.

We bieden je een uitgebreid productassortiment op maat van de Duitse markt. Vervul je droom van een eigen wellnessruimte met whirlpool, sauna of stoomdouche.

Voor de installatie is een stroomaansluiting vereist. Houd er rekening mee dat de installatie alleen mag worden uitgevoerd door de betreffende netwerkexploitant of door een installatiebedrijf dat is geregistreerd in de lijst met installateurs van de netwerkexploitant.

Hout is een zeer moderne, ecologische grondstof met een natuurlijke uitstraling. Als materiaal staat hout voor gezond en duurzaam wonen en voor een woonklimaat dat als aangenaam wordt ervaren. De milieuvriendelijke productie in het bos en de uitstekende esthetische materiaalkwaliteit spreken in het voordeel van hout. Hout is een natuurproduct en daarom kunnen kleurverschillen, harsvorming, kromtrekken of scheuren altijd voorkomen. Groei-gerelateerde onregelmatigheden zoals knoesten of nerven zijn ook typisch voor hout. Dergelijke omstandigheden liggen in de aard van het hout en vormen geen gebrek en geven geen recht op het doen gelden van garantierechten. Eventuele afwijkingen in structuur en kleur blijven voorbehouden, voor zover deze in de aard van de gebruikte materialen liggen en gebruikelijk zijn in de handel.