EOS Saunaoven EOS paneel Compact DC /wit

Productnummer: 16709

levertijd > 12 Wochen

Levering zonder verzendkostenRechtstreeks van de fabrikantWe geven je graag advies:
+(49) 2824 80686-0
Dt_PDF

€ 599,00

*

Prijzen incl. btw. Duitsland, België, Nederland gefrankeerd, overige landen excl. verzendkosten

Gebruik ons aanvraagformulier
Weitere Varianten
EOS Saunaoven EOS paneel Compact DC /wit
<!TITEL>
Productbeschrijving

  • EOS Compact DC: elektronische besturingseenheid voor Finse (droge) sauna. Optimaal voor veeleisend privé- en commercieel gebruik. Temperatuur regelbereik: 30 graden tot 115 graden
  • Naast de temperatuur van uw saunakachel kunt u ook snel en eenvoudig het licht in de cabine regelen via vier directe keuzetoetsen en zes softtoetsen. Op het 3,5 inch TFT-scherm ziet u alle belangrijke parameters in één oogopslag.
  • De bedieningseenheid biedt een breed scala aan functies met tal van comfortfuncties, zoals een praktische tijdvoorkeuze in combinatie met een veiligheidsvoorziening, de instelling van vier verschillende gebruikersprofielen, een aansluiting voor licht en ventilator, een bedrijfsvergrendeling, een veiligheidstemperatuurlimiet (139 graden), een display voor de resterende bedrijfstijd evenals 24-uurs tijdvoorkeuze, verwarmingstijdlimiet (6 uur / 12 uur / 18 uur / oneindig) en een vakantie-thuismodus.
  • Bovendien biedt de EOS Compact DC / HC ook een dimbare cabinelichtuitgang (faseregeling), een tweetraps ventilatoruitgang, een aansluiting voor optionele bank- en combisensoren (combisensor alleen voor HC-model) en de aansluiting van een EOSSaunabus-interface voor externe modules zoals Remote Start, Remote ECO, Remote HOT, KNX / MODBUS.
  • De bedieningseenheid maakt indruk met zijn moderne en elegante ontwerp en maakt dankzij de vlakke behuizing een flexibele installatie op de muur of gedeeltelijk verzonken mogelijk.
  • Voor meer individualiteit is deze controlereeks verkrijgbaar in klassiek wit of modern antraciet als variant voor Finse (droge) saunabediening of als combiregeling voor Finse en vochtige bediening, elk met 10 kW en verschillende functiegradaties.lvrij contact (uitgang)
  • De afstand tussen de besturingseenheid en de voedingseenheid kan eenvoudig worden verlengd tot max. 100 m. Bij de levering is al 5 m kabel inbegrepen.
  • Snelle en klantvriendelijke installatie. Plug-in aansluitingen voor bedieningseenheid, sensor en verlengstukken. Kabelaansluiting in de voedingseenheid is mogelijk vanaf de achterkant en vanaf de onderkant.
  • Hoge veiligheidsnormen, voldoet aan de nieuwste EU-normen
  • Kwaliteit Made in Germany

Informatie over de fabrikant en, indien van toepassing, de verantwoordelijke persoon en, indien van toepassing, waarschuwingen en veiligheidsinformatie

Fabrikant: EOS Saunatechnik GmbH, Schneiderstriesch 1, 35759 Driedorf, www.eos-sauna.com