AWT Sauna E1603C red cedar/180x180/9kW Cilindro

Productnummer: 17030
180x180 9kw cilindro

levertijd > 12 Wochen

Levering zonder verzendkostenRechtstreeks van de fabrikantWe geven je graag advies:
+(49) 2824 80686-0
Dt_PDF

€ 9.499,00

*

Prijzen incl. btw. Duitsland, België, Nederland gefrankeerd, overige landen excl. verzendkosten

Gebruik ons aanvraagformulier
Weitere Varianten
AWT Sauna E1603C red cedar/180x180/9kW Cilindro
Stap uit de dagelijkse sleur en in uw nieuwe sauna. In tijden van toenemende stress, prestatiedruk en tijdsdruk verlangen steeds meer mensen naar rust en ontspanning. Onze designsauna biedt u uitstekende kwaliteit tegen een topprijs/prestatieverhouding.
<!TITEL>
Productbeschrijving

  • 10mm ESG veiligheidsglas (deur 8mm)
  • Afgewerkt met hoogwaardig cederhout (echt hout)
  • De achterwand is gemaakt van hemlock
  • Achterwand van zandsteen (wanddikte 46mm / met zandsteen 66mm)
  • incl. isolatie (30mm). Hierdoor zijn hogere temperaturen mogelijk met een lager energieverbruik. Bovendien wordt de warmte langer vastgehouden in de cabine.
  • Plafondverlichting en rugleuning met gekleurd licht
  • 9kW Harvia Cilindro saunakachel
  • Thermometer en zandloper
  • Opgietemmer + pollepel
  • Houten vloer
  • Klimaatregeling
  • 1800mm x 1800mm x 2100mm (lengte x breedte x hoogte)
  • Eigen onderdelenmagazijn en competente technische ondersteuning. Natuurlijk bieden we ook na de garantieperiode een onderdelenservice.

Badezimmer: <!TITEL>
De Harvia Cilindro saunakachel

Het Cilindro model van Harvia geeft u de mogelijkheid om een echte Finse opgieting te ervaren. De grote hoeveelheid stenen in dit model maakt saunabaden tot een genot. De Cilindro heeft een stenenkamer met een buitengrill van roestvrij staal. Je kunt de sterkte van de warmte zelf bepalen (van zacht tot zeer heet) door water aan de zijkant van de kachel of direct bovenop de stenen kolom te gooien. Op deze manier is de kachel ook geschikt voor kleine ruimtes en komen de voordelen van de grote hoeveelheid steen nog steeds tot hun recht.

Het bedieningspaneel van de Harvia Xenio

We leveren de kachel samen met het Harvia Xenio bedieningspaneel - de perfecte combinatie. Door zijn compacte formaat en eenvoudige bediening kan de Xenio in bijna elke ruimte worden geïnstalleerd. Op het bedieningspaneel kunt u bijvoorbeeld zien wanneer de sauna zijn bedrijfstemperatuur heeft bereikt. De Xenio kan worden ingebouwd in de muur of in het muuroppervlak als je een uniform muuroppervlak wilt. Praktisch alles kan worden geregeld, zoals de bedrijfstijd, de temperatuur (tot op de graad nauwkeurig in te stellen) en de verlichting. Met de timer kunt u instellen dat uw sauna warm is als u thuiskomt.

De hier geïnstalleerde Xenio besturingseenheid kan optioneel ook comfortabel op afstand worden bediend via de CX001WIFI WIFI module (tegen een meerprijs van 299 EUR).

<!TITEL>
Het hout

De Canadese rode ceder is een houtsoort van zeer hoge kwaliteit en bijzonder geschikt voor sauna's. Het staat bekend om zijn aromatische olie, die vrijkomt bij verhitting en de sauna een aangename geur geeft. De olie heeft ook kalmerende eigenschappen die bijdragen aan een ontspannen sfeer. Ceder heeft een natuurlijke weerstand tegen vocht, waardoor het perfect is voor de hoge luchtvochtigheid in een sauna. Red cedar is uniek omdat het kleurenspectrum varieert van een lichte honingkleur tot een diepe walnootkleur.

Indirecte LED-verlichting

Het hoogtepunt van deze sauna is de indirecte LED-verlichting. Zowel het plafond als de achterwand worden indirect verlicht door vele kleine LED's. Het licht kan zacht veranderen of op één kleur blijven branden. Het licht kan zachtjes veranderen of op één kleur blijven. Ontspan in deze feel-good sfeer, of geniet van een rustgevende opgieting. Met een AWT sauna haalt u uw persoonlijke wellnessoase in huis.

Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>

<!TITEL>
Frisse luchttoevoer

Bij dit model zorgen we voor een luchtuitwisseling met frisse lucht in de saunacabine via ingebouwde ventilatiespleten. Door convectie stijgt de verse, zuurstofrijke lucht op bij de saunakachel, koelt af aan de bovenkant aan de andere kant en zakt daar naar de vloer. Daar kan de gebruikte lucht door middel van een verstelbare uitlaatklep naar buiten worden geleid. Op deze manier wordt een hoog zuurstofgehalte in de sauna bereikt zonder onnodig energie te verbruiken.

Speciale ontwerpen

Wilt u een andere saunakachel? Moet uw saunaspiegel omgekeerd zijn? Of past de hoogte of breedte niet? Op verzoek kunnen we dit model voor u op maat maken en uw droomsauna precies volgens uw wensen vervaardigen. Als u geïnteresseerd bent, e-mail ons dan een tekening met de gewenste afmetingen en wij maken een offerte voor u.

Voor de installatie is een stroomaansluiting vereist. Houd er rekening mee dat de installatie alleen mag worden uitgevoerd door de betreffende netwerkexploitant of door een installatiebedrijf dat is geregistreerd in de lijst met installateurs van de netwerkexploitant.

Hout is een zeer moderne, ecologische grondstof met een natuurlijke uitstraling. Als materiaal staat hout voor gezond en duurzaam wonen en voor een woonklimaat dat als aangenaam wordt ervaren. De milieuvriendelijke productie in het bos en de uitstekende esthetische materiaalkwaliteit spreken in het voordeel van hout. Hout is een natuurproduct en daarom kunnen kleurverschillen, harsvorming, kromtrekken of scheuren altijd voorkomen. Groeigerelateerde onregelmatigheden zoals knoesten of nerven zijn ook typisch voor hout. Typisch voor hemlock zijn voorkomende minerale strepen (bruin of lichtgrijs) en bruinachtige schorsinsluitsels. Dergelijke omstandigheden liggen in de aard van het hout en vormen geen gebrek en geven geen recht op het doen gelden van garantierechten. Eventuele afwijkingen in structuur en kleur blijven voorbehouden, voor zover deze in de aard van de gebruikte materialen liggen en in de handel gebruikelijk zijn.